* De minimumleeftijd om een BKJN evenement te bezoeken is 18 jaar. Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs dat zij op verzoek moeten kunnen tonen.

* BKJN zoekt bezoekers preventief en controleert hun (hand) tassen om de veiligheid van haar bezoekers te waarborgen. Het bezit van glas, plastic flessen, blikjes, vuurwerk, drugs, (vuur) wapens en / of andere gevaarlijke of verboden zaken of stoffen, voedsel, (alcoholische) dranken en / of huisdieren zijn niet toegestaan.

* Op BKJN evenementen is een ZERO TOLERANCE-beleid van toepassing. Het bezit of verhandelen van (hard & soft) drugs is verboden. Als er sprake is van overmatig gebruik en/of bezit, worden de drugs ingenomen en/of de dader en de drugs van het evenement verwijderd en aan de politie overgedragen.

* Bezoekers van BKJN evenementen betreden het evenement op eigen risico. BKJN is niet verantwoordelijk voor enige schade op welke grond dan ook, die direct of indirect voortvloeit uit handelen of nalaten van BKJN, personen in haar dienst, andere personen die werkzaam zijn op het festival, of derden tijdens of in verband met het verblijf op de festival, tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid van BKJN.

* Bezoekers worden geadviseerd oordoppen te dragen; deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise shop van BKJN. Bezoekers van BKJN moeten degelijk gekleed zijn. Het dragen van een voetbalshirt en/of discriminerende kleding is niet toegestaan.

* De organisatie behoudt zich het recht voor om (verdere) toegang te weigeren/ontzeggen aan bezoekers in dronken staat en/of onder invloed van andere verdovende middelen.

* Roken is binnen niet toegestaan.

* Het is niet toegestaan ​​buiten de daarvoor bestemde toiletten te toiletteren.

* BKJN tolereert geen bedreigingen, misbruik, discriminatie, seksuele intimidatie en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag.

* Het is niet toegestaan ​​promotiemateriaal (samples/flyers etc.) uit te delen zonder schriftelijke toestemming van BKJN Events.

* Het is niet toegestaan ​​om professionele audio- of video-opnames te maken zonder schriftelijke toestemming van BKJN Events.

* Bij het betreden en verlaten van een BKJN evenement mogen bezoekers geen overlast veroorzaken in de omgeving.

* Glazen/bekers mogen niet buiten het evenement/festivalterrein worden meegenomen.

* Gekochte tokens voor consumpties kunnen niet worden omgeruild voor geld.

* Bezoekers zijn verplicht om te allen tijde instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings) medewerkers van BKJN evenementen op te volgen.

* Toegang tot de evenementen-/festivalterreinen zal worden geweigerd aan bezoekers die niet voldoen aan deze huisregels en de Algemene Voorwaarden zonder recht op terugbetaling van tickets, eventuele servicekosten en/of andere kosten.

* Het evenement en/of de line-up kan worden gewijzigd, verplaatst of geannuleerd in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden.